Προσφέρει μοναδική σιγουριά εκεί που οι έντονες κλιματολογικές συνθήκες απαιτούν ιδιαίτερες θερμομονωτικές ιδιότητες. Διατηρεί το χώρο σας ιδανικά ζεστό το χειμώνα και δροσερό το καλοκαίρι, με την πρωτοποριακή μέθοδο της Θερμοδιακοπής, που απομονώνει την εξωτερική από την εσωτερική επιφάνεια του κουφώματος. Ο μοντέρνος σχεδιασμός του ανταποκρίνεται τέλεια σε όλες τις κατασκευές και προσφέρει απόλυτη θερμομόνωση, ασφάλεια, στιβαρότητα και απόλυτη λειτουργικότητα, με τη χρήση του νέου ανοξείδωτου οδηγού.

 

Χρωματολόγιο

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦH  
Η σειρά EUROPA 600 είναι ένα συρόμενο θέρμο-ηχομονωτικό σύστημα αλουμινίου, το οποίο είναι κατάλληλο με την κατασκευή επάλληλων και χωνευτών κουφωμάτων. 

Εκτός απο τα προφίλ της σειράς, για την κάλυψη των αναγκών στις κατασσκευές χρησιμοποιούμε και προφίλ απο την σειρα EUROPA 2000. Διαθέτει τρείς τύπους φύλλων, δύο για τζάμι (με λαβή και χωρίς) και ένα για παντζούρι, καθώς και δύο τύπους σωληνωτών οδηγών, έναν απλό και έναν με υποδοχή για Inox, στο οποίο επιτυγχάνεται καλύτερη ολίσθηση των φύλλων στους οδηγούς. Η θερμοδιακοπή στα προφίλ επιτυγχάνεται με την προσθήκη ρυτίνης στον ειδικά διαμορφωμένο θάλαμο, όπου στη συνέχεια γίνεται ο διαχωρισμός απο έναν δίσκο κοπής 5mm. Δέχεται κλειδαριές μονού ή πολλαπλού κλειδώματος για μεγαλύτερη ασφάλεια, καθώς και κουμπωτά αρμοκάλυπτρα για τη βελτίωση της αισθητικής. Παρέχει τη δυνατότητα τοποθέτησης διπλών υαλοπινάκων πάχους έως 23mm. Επίσης, μεγάλη γκάμα εξαρτημάτων όλων των μεγάλων Ευρωπαϊκών Εταιριών καλύπτει κάθε τύπο κατασκευής του συστήματος.