Σήτες

 

 
Η σήτα EUROPA Plisse είναι προϊόν ποιότητας και αισθητικής, με μηχανισμό ερπύστριας χωρίς κάτω οδηγό, για ανεμπόδιστη πρόσβαση. Το πανί είναι άκαυστο, τύπου ακορντεόν, προσφέροντας αντικωνωπική προστασία, σκίαση και ανθεκτικότητα σε συγκεκριμένες καιρικές συνθήκες. Η κίνηση πραγματοποιείται με κορδόνια από υλικό Vectran που προσδίδει ενισχυμένη αντοχή και προστατεύει τη σήτα από φθορές που προκαλούνται από τον αέρα και την αθημερινή χρήση.

 

Η σήτα EUROPA Plisse τοποθετείται εύκολα σε όλα τα είδη των τυπολογιών αλλά και σε ήδη εγκατεστημένα κουφώματα. Η κατασκευή της και η προσθήκη της λαβής προσφέρουν λειτουργικό χειρισμό, επιτρέποντας την εύκολη χρήση της από όλες τις ηλικίες.


 

 
 ΣΗΤΑ EUROPA FREE, έχει ίσιο πανί, χωρίς πτυχώσεις που εξασφαλίζει διακριτική και ομοιόμορφη αισθητική στο χώρο, εσωτερικά και εξωτερικά χωρίς την απαραίτητη χρήση οδηγού ολίσθησης.

To ειδικό πανί Fiberglass που χρησιμοποιείται για την κατασκευή της σήτας, παρέχει άριστη ορατότητα και επιπλέον δεν σαπίζει και δεν καίγεται.

Διατίθεται σε όλα τα χρώματα ηλεκτροστατικής βαφής και απομιμήσεων ξύλου.

Πρωτοποριακή λειτουργία!

Ο εξελιγμένος μηχανισμός κύλισης, επιτρέπει στη ΣΗΤΑ EUROPA FREEνα σταματά σε οποιοδήποτε σημείο την αφήσουμε, ενώ προσφέρει αθόρυβη λειτουργία.

Σε αντίθεση με παραπλήσια συστήματα, η ΣΗΤΑ EUROPA FREE δεν παρουσιάζει κενά μεταξύ πανιού και μηχανισμού κύλισης, ενώ το πρωτοποριακής σχεδίασης αντιανεμικό βουρτσάκι της, κρατά το πανί, σταθερά στον οδηγό του.

Ο μηχανισμός κύλισης διαθέτει ευδιάκριτη ταινία κίτρινου χρώματος, ώστε να είναι ορατός όταν η σήτα είναι ανοικτή.

Για τη λειτουργία της σήτας, δεν απαιτείται οδηγός ολίσθησης στο δάπεδο,έτσι ο χρήστης δεν συναντά κανένα απολύτως εμπόδιο κατά την κίνησή της. Σε περίπτωση ιδιαίτερων συνθηκών, όπως έντονες και συχνές ριπές ανέμου, το σύστημα μπορεί να δεχθεί ένα πολύ λεπτό προφίλ, το οποίο τοποθετείται στο δάπεδο και διασφαλίζει την ομαλή κύλιση και ασφάλιση της σήτας.

Εύκολη τοποθέτηση!

Σε περίτπωση αντικατάστασης παλαιάς σήτας τοποθετείται χωρίς μερεμέτια.

 

  FLEXA

Η Flexa είναι η οικονομική πρόταση της Europa στα Συστήματα Σήτας με ερπύστρια. Η σήτα Europa Flexa έχει ειδικά υαλοενισχυμένο, ίσιο και άκαυστο, fiberglass πανί Ιταλικής προέλευσης. Διαθέτει αντιανεμική ενίσχυση, με την προσθήκη βέλτιστου αριθμού αντιανεμικών κομματιών στην ερπύστρια.

 

Ο εξελιγμένος μηχανισμός κύλισης επιτρέπει την εύκολη χρήση της. Στην ερπύστρια έχουν τοποθετηθεί στην πάνω πλευρά βιδωτά κομμάτια ελάσματος, τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά. Η προσθήκη αυτή επιτρέπει στο πανί να τεντώνει καλύτερα, κρατώντας το όσο το δυνατόν περισσότερο άκαμπτο, ενώ περιορίζονται αισθητά οι πτυχώσεις του πανιού.

Η νέα σήτα έχει προφίλ αντικρίσματος που μπαίνουν δεξιά και αριστερά από το κούφωμα και σχηματίζουν ένα «Π», τα οποία επιτρέπουν καλύτερη εφαρμογή. Το πλάτος της ερπύστριας ανέρχεται στους 1,93 πόντους. Το κυρίως σώμα της σήτας αποτελείται από 2 αποσπώμενα προφίλ, κουτί και λαβή.

Σε περίπτωση αντικατάστασης παλιάς σήτας, η Europa Flexa τοποθετείται χωρίς μερεμέτια και προσαρμόζεται εύκολα και γρήγορα σε όλα τα υπάρχοντα συστήματα αλουμινίου.

 

 


 

Η ιδανική πρόταση για Σήτα Ρολό και Σήτα Ανοιγόμενη, που ικανοποιεί ακόμα και τις δυσκολότερες απαιτήσεις.

Με μοντέρνο σχεδιασμό, μοναδική λειτουργικότητα, ευκολία στη χρήση και απόλυτη εφαρμογή σε όλα τα Συστήματα Αλουμινίου EUROPA.

Επιπλέον, η Σήτα Ρολό χάρη στον ειδικό μηχανισμό φρένου εξασφαλίζει άνετη, ομαλή και ελεγχόμενη κίνηση, ενώ το αντιανεμικό βουρτσάκι την κρατά στη θέση της, ακόμη και στο δυνατό αέρα.