Το Υβριδικό καινοτομικό Ανασυρόμενο και Ανακλινόμενο Σύστημα  EUROPA Hybrid 3500 έχει ίσιες γραμμές σχεδίασης και καλύπτει ιδανικά τις περιπτώσεις που απαιτούν λειτουργικότητα, όταν υπάρχει περιορισμός χώρου. Η υψηλή θερμομόνωση, με συντελεστή θερμοπερατότητας  Uf=3.5 W/m2K (σύμφωνα με το σχετικό πιστοποιητικό του κοινοποιημένου γερμανικού εργαστηρίου IFT Rosenheim) στα προφίλ επιτυγχάνεται με τη χρήση πολυαμιδίων 27 mm στον πλευρικό οδηγό και στην κάτω κάσα, ενώ στο φύλλο και στο χώρισμα χρησιμοποιούνται πολυαμίδια 24 mm. Είναι το μοναδικό σύστημα στην αγορά που λειτουργεί με ανασυρόμενο μηχανισμό, ο οποίος εξισορροπεί το βάρος του φύλλου και επιτρέπει σε αυτό, να παραμένει σε όποια θέση επιθυμεί ο χρήστης. Επίσης, το Σύστημα EUROPA Ηybrid 3500 διαθέτει ειδικά κουμπάσα, τα οποία είναι τοποθετημένα εσωτερικά των φύλλων και δίνουν τη δυνατότητα της ανάκλησης και στα δύο φύλλα, για τον καθαρισμό της εξωτερικής επιφάνειας του υαλοπίνακα.

 
 

 

Χρωματολόγιο

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦH  

Η σειρά 
‘‘EUROPA 3500’’είναι ένα υβριδικό ανασυρόμενο και ανακλινόμενο σύστημα με ίσιες γραμμές σχεδίασης ,το οποίο καλύπτει τις τάσεις σύγχρονης αγοράς  και είναι ιδανικό για τον αερισμό του εσωτερικού των κτηρίων. 
Η θερμομόνωση στα προφίλ επιτυγχάνεται με την χρήση πολυαμιδίων 27mm στον πλευρικό οδηγό και κατωκάσι  και πολυαμιδίων 24mm στο φύλλο και  στο χώρισμα.
Η μετακίνηση των φύλλων (πάνω-κάτω)  πραγματοποιείται  με την χρήση των ειδικών ελατηρίων TORSO τα οποία εξισορροπούν το βάρος του φύλλου και επιτρέπουν σε αυτό να παραμένει σε όποια θέση επιθυμεί ο χρήστης.
Επίσης ειδικά κουμπάσα τα οποία είναι τοποθετημένα εσωτερικά των φύλλων δίνουν την δυνατότητα της ανάκλισης και στα δύο φύλλα για τον καθαρισμό της εξωτερικής επιφάνειας του υαλοπίνακα.
Η κατεργασία των προφίλ της ‘‘EUROPA 3500 Hybrid’’ γίνεται στο πρεσσάκι οποιουδήποτε συρόμενου συστήματος EUROPA.