Η ιδανική λύση για κάθε τύπο συρόμενου κουφώματος μικρών και μεγάλων διαστάσεων. Καλύπτει τέλεια ακόμα και τις δυσκολότερες απαιτήσεις, προσφέροντας υψηλή αισθητική με κλασικές γραμμές σχεδίασης, καθώς και στιβαρότητα και απόλυτη λειτουργικότητα με τη χρήση του νέου ανοξείδωτου οδηγού. Διατίθεται σε δύο τύπους: ίσια και σε οβάλ γραμμή με ενσωματωμένη λαβή.

Χρωματολόγιο

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦH  
Η σειρά “EUROPA 2000” είναι ένα συρόμενο σύστημα, κατάλληλο για την κατασκευή επάλληλων και χωνευτών κουφωμάτων. Διαθέτει δύο διαφορετικά φύλλα (ίσια και οβάλ απλά ή με ενσωματωμένη λαβή) και δύο τύπους οδηγών, σωληνωτούς και χαμηλούς με προσθήκη inox ή αλουμινίου. Ο κατασκευαστής έχει τη δυνατότητα τεσσάρων επιλογών στη κατασκευή των κουφωμάτων: 
– να χρησιμοποιήσει τον ίδιο χαμηλό ή σωληνωτό οδηγό περιμετρικά, κόβοντας τον 45°. 
– να χρησιμοποιήσει δύο διαφορετικούς οδηγούς, χρησιμοποιώντας τον χαμηλό στο επάνω και κάτω μέρος και διαφορετικό πλευρικό, κόβοντας τον 90°. 
Τέλος, έχει την επιλογή να χρησιμοποιήσει δύο διαφορετικούς τρόπους στη κατασκευή των φύλλων: 
– να χρησιμοποιήσει αποκλειστικά το ίσιο ή το οβάλ φύλλο περιμετρικά. 
– να χρησιμοποιήσει το συνδυασμό του οβάλ ή του ίσιου φύλλου και του αντίστοιχου φύλλου με τη λαβή. 
Χρησιμοποιεί ράουλα μονά, διπλά ή και τετραπλά,  με ροδάκι διαμέτρου 27mm. Δέχεται μονούς υαλοπίνακες από 4mm ή διπλούς έως 20mm. Η κατεργασία των προφίλ γίνεται στο ειδικά σχεδιασμένο πρεσάκι 2000-100 της PIEJA. 
Μεγάλη γκάμα εξαρτημάτων όλων των μεγάλων Ευρωπαϊκών Εταιριώνκαλύπτει κάθε τύπο κατασκευής του συστήματος.