Περιμετρικός (ΤΗ)

 

Ο απόλυτος συνδυασμός των κλασικών γραμμών, του άψογου φινιρίσματος και της απόλυτης λειτουργικότητας της σειράς EUROPA 500, με την πρωτοποριακή τεχνολογία της Θερμοδιακοπής. Είναι το ανοιγόμενο κούφωμα που ικανοποιεί τις δυσκολότερες απαιτήσεις σε μεγάλη ποικιλία αρχιτεκτονικών κατασκευών. Διατηρεί το χώρο σας σε ιδανική θερμοκρασία, ακόμα και στις πιο ακραίες κλιματολογικές συνθήκες.

Χρωματολόγιο

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦH  

Η σειρά EUROPA 550 είναι ένα ολοκληρωμένο θερμοδιακοπτόμενο σύστημα, το οποίο αποτελεί εξέλιξη της σειράς EUROPA 530. Το σύστημα αυτό, παρέχει υψηλά επίπεδα θερμομόνωσης και ηχομόνωσης στα κτίρια, λόγω του χαμηλού Συντελεστή θερμικής διαπερατότητας (Κ). Ο Συντελεστής (Κ) βελτιώθηκε σημαντικά με τη χρησιμοποίηση των νέων πολυαμιδίων (μήκους 19 mm, τα οποία έδωσαν παράλληλα τη δυνατότητα τοποθέτησης διπλών υαλοπινάκων πάχους έως και 42 mm, καθώς και των νέων ελαστικών στεγανοποίησης από διογκωμένο E.P.D.M.

Τα νέα λάστιχα φέρουν τo αποτύπωμα EUROPA και τοποθετούνται κουμπωτά δίνοντας το πλεονέκτημα της αντικατάστασης όποτε αυτό κριθεί αναγκαίο. Από κατασκευαστική άποψη τα φύλλα θυρών και παραθύρων έγιναν πλέον πιο στιβαρά στην κατασκευή με την τοποθέτηση του νέου εξαρτήματος (έξτρα γωνία συνδέσεως). Η νέα σειρά EUROPA 550χρησιμοποιεί τα ίδια εξαρτήματα (μηχανισμούς, μεντεσέδες κ.λ.π.) καθώς και το ίδιο πρεσάκι με τη σειρά EUROPA 530 δύναται δε, να καλύψει άριστα κάθε τύπο κατασκευής θερμοδιακοπτόμενου κουφώματος.