Η λύση στα ανασυρόμενα κουφώματα, που ανοίγει νέες δυνατότητες στην καθημερινή χρήση. Διαθέτει  μηχανισμούς που εξασφαλίζουν πρακτικότητα και λειτουργικότητα. Προσφέρει ευκολία στον καθαρισμό της εξωτερικής πλευράς, χάρη στο μηχανισμό ανάκλησης. Αποτελεί το ιδανικό Σύστημα για χώρους που απαιτούν συνεχή ανανέωση αλλά και φυσική ανακύκλωση του αέρα.

 

Η λειτουργία του επιτρέπει την κίνηση των φύλλων πάνω και κάτω, με ειδικούς μηχανισμούς αυτόματης σταθεροποίησης σε οποιαδήποτε θέση, εξασφαλίζοντας κάθε φορά το επιθυμητό αποτέλεσμα. Επιπλέον, κάθε φύλλο έχει τη δυνατότητα ανάκλησης για ευκολία στον καθαρισμό.

 

 
 

 

Χρωματολόγιο

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦH  
Η σειρά “EUROPA 350” είναι ένα ανασυρόμενο και ανακλινόμενο σύστημα με διαχρονικό σχεδιασμό το οποίο είναι κατάλληλο για τον αερισμό του εσωτερικού χώρου με φυσική ανακύκλωση του αέρα (ο κρύος αέρας περνά από το κάτω άνοιγμα του παραθύρου ενώ ο ζεστός αέρας από το επάνω άνοιγμα). Η μετακίνηση των φύλλων (πάνω-κάτω) πραγματοποιείτε με την χρήση ειδικών ελατηρίων με δυνατότητα αυτόματης σταθεροποίησης των φύλλων σε οποιαδήποτε θέση επιλέξει ο χρήστης.
Τα φύλλα του κουφώματος έχουν την δυνατότητα ανάκλισης για μεγαλύτερη ευκολία στο καθάρισμα της εξωτερικής τους επιφάνειας. 
Η “EUROPA 350” εξασφαλίζει τέλεια εφαρμογή και λειτουργικότητα σε κάθε κατασκευή και είναι η διαφορετική λύση που έρχεται να καλύψει τις απαιτήσεις για ένα απλό, όμορφο και πάνω από όλα αξιόπιστο ανασυρόμενο κούφωμα.