Το ιδανικό σύστημα για να καλύψει ανάγκες εργονομίας, λειτουργικότητας και ευελιξίας, με το ιδιαίτερο design τηςΕUROPA 5000, ενώ οι δύο σειρές συνδυάζονται εξαιρετικά αν βρεθούν στον ίδιο χώρο. Με σχήμα περισσότερο γνωστό ως «ακορντεόν», αποτελεί την επιτυχημένη λύση σε χώρους που χρειάζεται να συνδιαστεί κλειστός χώρος με βεράντα ή κήπο, να αυξηθεί ή και να περιοριστεί ο χώρος εύκολα και λειτουργικά. Η σειρά EUROPA S.5000 μπορεί να συνδιαστεί άψογα με τη σειρά ΕUROPA 5000.

 

 

Χρωματολόγιο

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦH  
Η σειρά “EUROPA S.5000” είναι ένα πτυσσόµενο σύστηµα, το οποίο χρησιµοποιεί τη γραµµή σχεδιασµού της 5000 και καλύπτει όλες τις κατασκευαστικές ανάγκες. ∆έχεται έναν ισχυρό µηχανισµό οδήγησης (µε 4 ράουλα), ικανό για φορτία βάρους έως 200 kgr, ο οποίος τοποθετείται σε ειδικό κανάλι στο επάνω µέρος του κουφώµατος, προσφέροντάς του απόλυτη ασφάλεια και λειτουργικότητα.
Για την πλήρη κάλυψη των αναγκών στις κατασκευές, χρησιµοποιούνται και προφίλ από τη σειρά EUROPA S.500. Η κατεργασία των προφίλ πραγµατοποιείται στο πρεσάκι της σειράς “EUROPA 5000″. Επίσης, μεγάλη γκάμα εξαρτημάτων όλων των μεγάλων Ευρωπαϊκών Εταιριών καλύπτει κάθε τύπο κατασκευής του συστήματος.