Περιμετρικός (ΤΗ)

 

Η σειρά EUROPA 5000 τώρα διαθέσιμη και με περιμετρικό μηχανισμό πολλαπλού κλειδώματος, αυξάνοντας ακόμα περισσότερο την ασφάλεια του κουφώματος από πλευράς διάρρηξης.

Χρωματολόγιο

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦH  
Η σειρά EUROPA 5000 εκτός από την κορυφαία υδατοστεγάνωση αυξάνει ακόµα περισσότερο και την ασφάλεια του κουφώµατος από πλευράς διάρρηξης, µε δυνατότητα τοποθέτησης µηχανισµού πολλαπλού περιµετρικού κλειδώµατος.

Τα προφίλ σχεδίασης (φύλλα & µπινί) συνεργάζονται µε τις υπάρχουσες κάσες και χωρίσµατα της σειράς EUROPA 5000 και µπορούν να δεχτούν τους µηχανισµούς περιµετρικού κλειδώµατος της ROTO, G.U, SIEGENIA, MAICO ή τον αντίστοιχο µηχανισµό της GIESSE.

Χρησιµοποιώντας τους τέσσερις πρώτους μηχανισμούς, θα πρέπει να συνδέσουμε τα πλαίσια του φύλλου και της κάσας με γωνία γωνιάστρας, ενώ με τον μηχανισμό της GIESSE, τα πλαίσια συνδέονται με την συμβατική γωνία συνδέσεως.

Η κατεργασία των προφίλ γίνεται στο ειδικά διαμορφωμένο πρεσσάκι 5000 της PIEJA. Επίσης, μεγάλη γκάμα εξαρτημάτων όλων των μεγάλων Ευρωπαϊκών Εταιριών καλύπτει κάθε τύπο κατασκευής του συστήματος.